dilluns, 9 de maig del 2011

Al Maig, "morilles"

























Data: 7/05/2011
Indret: Cerdanya Francesa
Altura: 1450 m
Bosc: De rivera amb avellaner bord i pollancres

Les Murgules, o morilles en aquells indrets, aquest any es resisteixien enguany a l'alta cerdanya. La raó principal es la sequetat que hem tingut a l'Abril. La pluja de finals de mes i la que portem aquest maig, esperem que arreglin una mica la temporada, si mes no, pels Ceps que estan a punt de caure. El dia de Sant Jordi encara nevava però, cosa que com a molt retrassarà uns dies la temporada, pero la neu aquesta, humida i que es desfa amb el minim raig de sol, li va molt bé al bolet.

Esperem doncs una bona temporada de boletus! I a veure si m'animo a escriure mes per aqui. I recordeu, qualsevol història que voleu explicar, teniu linia directa aqui!

3 comentaris:

  1. Has trigat un xic en publicar, oi? Espero que tinguis sort al bosc a partir d'ara.

    ResponElimina
  2. Ferran, estic molt pillat de temps i no puc fer gaires sortides. Ara espero que la cosa s'animi amb els boletus! ;-) I vos, com va?

    ResponElimina
  3. Jo també tinc problemes de temps per sortir, però no em puc queixar de com ha anat la temporada. El pitjor aquí és l'estat dels boscos: després de la gran nevada de fa un any, estan destrossats i costa molt d'entrar-hi. És una llàstima, però, què hi farem?! Espero recomençar fort a partir del juliol. Segueix el meu blog i comprovaràs si la cosa tira bé o no: http://boletairegironi.blogspot.com/
    Una abraçada.

    ResponElimina